Vážení přátelé lokálních kvalitních potravin, začátkem měsíce budou ve zrací komoře telecí i hovězí čtvrtě a po 20.6. budeme po vyzrání maso opět bourat. Už nyní přijímáme objednávky. Naše maso zraje ve čtvrtích ve vysu suchou cestou 2-3 týdny. Maso je výhradně z našeho bio chovu a po rozbourání jej zabalíme dle jednotlivých druhů mas do jednotlivých balíčků po 1 - 1,5kg porcích. Zabalené je vždy ve vakuu opatřené klasickou etiketou se standardními údaji. Minimální odběr je 5 kg, maximální pak dle dohody. Novým zákazníkům zasíláme veškeré informace včetně ceníku a to nejlépe e-mailem. Při první návštěvě zákazníkům ukazujeme chod farmy, náš chov a bourárnu masa tak, aby byla mezi námi maximální důvěra. Maso z porážky je možné i zavést k vám domů, nebo na pracoviště. Pouze ale směr Děčín a Ústí n. L. Pokud jedete zrovna na dovolenou maso vám šokově zamrazíme a uskladníme u nás.
Naše vyzrálé maso snese jakoukoliv úpravu ať již je to vaření, dušení, pečení, smažení..., ale můžete si pochutnat i na výborném tatarském bifteku. Rádi vám případně se vším poradíme. Podrobnosti naleznete na tomto webu v sekci "naše produkty" nebo videa v sekci "foto/video".