BioFarma Františkov

Bez názvu
Léto herefordi
Med
Podzimní barvy dýně

Produkty naší Biofarmy Františkov

V současné době je naším produktem hlavně hovězí a telecí maso pocházející z našeho bio chovu plemene Hereford. Naše zvířata se volně pasou a pohybují celý rok na pastvině. Vodu pijí jen z přírodního zdroje. Také nenakupujeme žádné krmení, které nemá bio certifikace a veškerou píci na zimu si vyrábíme v bio režimu sami. Porážíme na bio jatkách. Maso necháváme poté vyzrát ve čtvrtích ve visu takzvaným suchým zráním a to minimálně tři týdny u hovězího a dva týdny u telecího. Pak jej zabalíme do vakua a prodáváme. Těsně po porážce máme k dispozici i droby. Vše můžete objednávat na našem e-mailu biofarmafrantiskov@gmail.com a rádi vám pošleme aktuální ceník hovězího, nebo telecího masa. Ještě před objednávkou můžete naše maso ochutnat v restauracích. V Děčíně je to například restaurace Fabrika, kde je maso v občasné nabídce a v Ústí nad Labem restaurace Chaloupka, kde mají stálou nabídku. Pořádáme také jednorázové farmářské víkendy v restauraci hotelu Větruše **** v Ústí nad Labem.

Maso z našeho BIO chovu.

Maso z našeho BIO chovu.

Vážení přátelé, začali jsme s produkcí vlastního masa. Vše ladíme s technology z firmy MasoProfit Praha, ve které máme oporu nejen v technické stránce provozu, ale i podporu zkušených řezníků. I když je o naše maso zájem především z restaurací, větší část produkce vždy nabízíme individuálním zákazníkům.  Maso jsme schopni zavést kamkoliv a to i ve visu. 
Chováme se s úctou k našim zvířatům a ne jinak tomu je i k masu. Naše hovězí maso z našeho BIO chovu zraje v boxu při teplotě 0-1°C ve visu, takzvaně na sucho a to několik týdnů. U telecího minimálně dva týdny a u hovězího minimálně tři týdny. Poté čtvrtě jrozbouráme a maso vakuově zabalíme. Ve vakuu, třeba na cestě už k vám může zrát další cca 2-3 týdny. 
Všem děkujeme za zájem a budeme se snažit vždy uspokojit poptávku.  
Pokud má někdo zájem ochutnat již teď herefordské telecí, můžete si zajít například do restaurace Fabrika v Děčíně, kde je naše maso občas na jídelním lístku, nebo do vyhlášené restaurace Chaloupka v Ústí nad Labem, kde je naše maso stále v nabídce. Pořádáme také jednorázové farmářské víkendy v restauraci hotelu Větruše **** v Ústí nad Labem. 
 

Bio mátový čaj s bylinkami

Bio mátový čaj s bylinkami

Bio produkt naší farmy mátový čaj s bylinkami

Obsahuje mátu mírné chuti 80%, perklíč 10%, sedmikrásku 10% vše v bio kvalitě