Chcete vědět odkud pochází maso které jíte? Kde a v jakých podmínkách zvíře žilo a kdo se o něj staral? Že se před porážkou nestresovalo dlouhou cestou a podobně? Pak jste u nás správně. Z poslední porážky jsme již kompletně vyprodaní. Další porážka hovězího (telecí bude až v prosinci před svátky) bude začátkem listopadu 2024 tak, abyste maso měli k dispozici koncem měsíce. Po vyzrání dudeme tedy maso bourat po 19.11. Už nyní ale přijímáme objednávky. Naše maso zraje ve čtvrtích ve visu suchou cestou 2-3 týdny. Maso je výhradně z našeho bio chovu a po rozbourání jej zabalíme dle jednotlivých druhů mas do balíčků po 1 - 1,5kg porcích. Po domluvě i větších. Zabalené je vždy ve vakuu opatřené klasickou etiketou se standardními údaji. Minimální odběr je 5 kg, maximální pak dle dohody. Výběr jednotlivých druhů masa necháte buď na nás, nebo si objednáte dle ceníku. Novým zákazníkům zasíláme veškeré informace včetně ceníku a to nejlépe e-mailem. Při první návštěvě zákazníkům ukazujeme chod farmy, náš chov a bourárnu masa tak, aby byla mezi námi maximální důvěra. Maso z porážky je možné i zavést k vám domů, nebo na pracoviště. Pouze ale směr Děčín a Ústí n. L. Pokud jedete zrovna na dovolenou maso vám šokově zamrazíme a uskladníme u nás.
Naše vyzrálé maso snese jakoukoliv úpravu ať již je to vaření, dušení, pečení, smažení..., ale můžete si pochutnat i na výborném tatarském bifteku. Je v kategorii "grass fed", kdy jsou zvířata krmena výhradně trávou ať už na pastvě, nebo na zimovišti vlastním bio senem nebo bio travní senáží. Porážíme pak na certifikovaných BIO jatkách, které máme 15 minut od farmy. Rádi vám případně se vším poradíme. Podrobnosti naleznete na tomto webu v sekci "naše produkty" nebo videa v sekci "foto/video". Pokud máte nějaké otázky, neváhejte zavolat.